10:00
Open Door
10:30 - 11:00
Jiří Nehasil (Generální ředitel makro ČR), Zdeněk Pohlreich (šéfkuchař a gastronom)
Zdeněk Pohlreich a Jimmi Eriksson
11:00 - 12:00
Kuchařská show: Ingredience - maso
Petr Svoreň
Martin Staněk (Perfect Canteen) a Petr Svoreň (Hotel Passage)
Petr Svoreň
12:00 - 12:30
Prostě na pivo - Plzeňský Prazdroj
12:30 - 13:30
Kuchařská show: Ingredience - ryby
Jakub Horák (Yamato) a Jakub Horák (Yamato)
Jakub Horák (Yamato) a Lukáš Čarny (Makro Akademie)
Jakub Horák (Yamato) a Jakub Horák (Yamato)
13:30 - 14:00
Jakub Horák (makro)- Trimování velké ryby
14:00 - 15:00
Kuchařská show: Ingredience - zelenina
Test kontaktu
Vojta Petržela (Výčep) a Miluše Makó (Green Table)
Test kontaktu
15:00 - 15:30
Doprovodný program
Kristína Nemčková
Kristína Nemčková (Geranium, Kodaň) - Chytrý kuchař
Kristína Nemčková
15:30 - 16:30
Kuchařská show - Prezentace
Konstantin A.Filippou
Gault Millau
Konstantin A.Filippou
16:30 - 17:00
Prostě na pivo - Plzeňský Prazdroj