Makro Stage

10:00
Open Door
10:30 - 11:00
červená
žlutá
Zahájení

Jiří Nehasil (Generální ředitel makro ČR), Zdeněk Pohlreich (šéfkuchař a gastronom) 


Zdeněk Pohlreich a Jimmi Eriksson
11:00 - 12:00
Kuchařská show: Ingredience - maso

Martin Staněk (Perfect Canteen) a Petr Svoreň (Hotel Passage)


Petr Svoreň
12:00 - 12:30
Prostě na pivo - Plzeňský Prazdroj
12:30 - 13:30
Kuchařská show: Ingredience - ryby

Jakub Horák (Yamato) a Lukáš Čarny (Makro Akademie)


Jakub Horák (Yamato) a Jakub Horák (Yamato)
13:30 - 14:00
červená
žlutá
Doprovodný program

Jakub Horák (makro)- Trimování velké ryby

14:00 - 15:00
Kuchařská show: Ingredience - zelenina

Vojta Petržela (Výčep) a Miluše Makó (Green Table)


Test kontaktu
15:00 - 15:30
Doprovodný program

Kristína Nemčková (Geranium, Kodaň) - Chytrý kuchař


Kristína Nemčková
15:30 - 16:30
Kuchařská show - Prezentace

Gault Millau


Konstantin A.Filippou
16:30 - 17:00
Prostě na pivo - Plzeňský Prazdroj