Jídelna

10:00
Open door
10:30 - 11:00
Průvodce jídlem

ochutnávka nemocniční snídaně

11:00 - 12:30
Vzdělávání personálu jako cesta ke zvýšení kvality

J. Roith, J. Gavenda, J. Ulihrachová, M. Krobot, K. Jahoda, M. Krotký, I. Liedermanová, E. Kalembová, L. Uher, moderuje A. Košťálová

12:30 - 14:00
Prostory a vybavení varen, jídelen - kam se těší nejen zákazník, ale i zaměstnanec

J. Viewegh, B. Řezková, I. Hába, R. Jeřela, moderuje J. Roith

14:00 - 14:30
Průvodce jídlem

ochutnávka školní oběd

14:30 - 16:00
Provoz - jak minimalizovat plýtvání

A. Strejcová, D. Rybářová, O. Sössová, moderuje A. Košťálová

16:00 - 18:00
Strava a gastronomie - všichni jíme očima

O. Sössová, R. Převrátilová, J. Roith, M. Krobot, M. Krotký, J. Moudrý, E. Martínková, E. Selinger, M. Dobrovodská, moderuje A. Košťálová, J. Roith