Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Food'n Beverage Foundation), Tomáš Prouza (Hospodářská komora)
Luboš Kastner a Filip Sajler
Petr Mára
Filip Reismuller (CzechTourism), Jan Knedla (Papilio), Martin Makovička (Vallmo), Ondřej Koráb (Grandhotel Pupp), Marek Fichtner (Červený Jelen), Patrik Jaros (Bocuse d'Or Německo), Tomáš Černý (Dejvická 34) moderuje Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation)
Martin Makovička a Luboš Kastner
Martin Vymětal (Boomerang Communications)
Miluše Makó (Green table), Eliška Hromková, Helena Fléglová (HF Pastry Academy), Iveta Fabešová (Werichova vila by IF), Klára Kollárová (Národní vinařské centrum), Jana Havrdová (Hospodářská komora), Aneta Martíšková
Test kontaktu a Helena Fléglová
Tomáš Popp (AKC ČR), Jan Horák (Augustine), Lukáš Uher (AKC ČR), Vojtěch Petržela (AKC ČR), Patrik Bečvář (AKC ČR), Ondřej Kubů (Perfect Canteen), Magdalena Murínová (AKC ČR), Marek Fichtner (Červený Jelen)
Tomáš Popp a Jakub Horák (Yamato)
Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Food'n Beverage Foundation)
Luboš Kastner a Filip Sajler
Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Food'n Beverage Foundation)
Luboš Kastner a Filip Sajler