Gastrotek

10:00
Open Door
10:15 - 10:45
Gastro Social Opener

Luboš Kastner (Food'n Beverage Foundation), Filip Sajler (Food'n Beverage Foundation), Tomáš Prouza (Hospodářská komora)

10:45 - 11:30
Proč business v gastru nedává, nebo dává smysl?

Vladimír Pikora (CFG), Lukáš Kovanda (Trinity Bank), Štěpán Křeček (BH Securities)

11:30 - 12:00
Jaký je dnes svět technologií, které ovlivňují gastro?

Petr Mára

12:00 - 12:10
Přestávka
12:10 - 13:10
Gastro Avengers 1 - příběhy ultimátních gastro vítězů dneška

Marko Blaževič (Brand President of Popeyes CEE), Ivana Makalová Dlouhá (Market director KFC Czech), Josef Vavřinec (Market Director Pizza Hut CZ & SK), Grzegorz Kazmierczak (Regional Operations Director CZ/SK Starbucks), Adam Kolesa (Managing director Foodora CZ)

13:10 - 13:35
BOH efektivita jako klíč k lepší marži

Jiří Nehasil (Generální ředitel makro ČR), Filip Sajler (Perfect Chefs)


Filip Sajler
13:40 - 14:10
Těžká váha

Henry McHovern (McWin)

14:05 - 14:40
Co umí AI a jak může ovlivnit gastro

Petr Šmíd (Country marketing manager, Google), Lukáš Benzl (Managing director ČAUI)

14:50 - 15:35
Gastro Avengers 2 - i v malém to jde jinak a skvěle

Šárka Bučková (Pepperfield), Ondřej Kuchař (Zrno Zrnko), Martin Kudera (Živina), Ondřej Starý (Něcojako Cola), Ondřej Kopička (Landcraft), Martin Čejka (řeznictví Čejka), moderuje Jiří Panuška (RCBG)

15:35 - 15:40
Přestávka
15:40 - 16:25
Lidi v gastru potřebují Karate Vision: majitelé a zaměstnanci

Pavel Moric (motivační kouč)

16:30 - 17:20
Cesta za lepším gastrem, jeho vize v ČR?

Ondřej Koráb, Petr Mára, Tomáš Prouza, Filip Sajler, Luboš Kastner, František Reismüller


Filip Sajler a Luboš Kastner
17:30 - 22:00
Bocuse D'Or Lounge evening pro partnery a speakers